Foglalás menete

Lali Vendégház férőhelyeinek száma: 6+2 fő

Árak:

 • 6 főig: 66.000 Ft/éj
 • Minden további személy: 6.500 Ft/fő/éj

 

**** FIGYELEM! Lakóövezet! ****

HÁZIBULIK rendezése NEM ENGEDÉLYEZETT!

A csendháborításra vonatkozó jogszabályok betartása kötelező.

 

Egyedi ajánlatokért hívj bátran a következő telefonszámon:

Kovács Krisztina: 

Ágyak:

 • 3 db franciaágy (Fekvőfelület: 160cm x 200cm)
 • 2 db kihúzható kanapé (Fekvőfelület: 120cm x 200cm ill. 153cm x 200cm)
 • 1 db pótágy (Fekvőfelület: 90cm x 200cm)

A szálláshely nem kisállatbarát. Kérjük házi kedvencedet hagyd otthon.

Érdeklődést a szálláshely elérhetőségével/foglaltságával kapcsolatban telefonon és e-mailben is fogadunk.

A foglaláshoz alap esetben előleg fizetése szükséges (a teljes szállásdíj 30%-a) de a vírushelyzetre való tekintettel egyedi megállapodás kérdése.

Érdeklődéskor kérjük mindig jelezd az érkezés és távozás napját továbbá az érkező vendégek számát.

A vendégek számánál a foglalási időszakon belüli legmagasabb napi vendégszámot kell megadni.

A foglalás véglegesítése kizárólag e-mailen keresztül történik. Az érdeklődésre küldött válasz e-mailben tájékoztatunk a foglalással kapcsolatos teendőkről. A foglaláshoz mindenképp szükséges a foglalási adatokon kívül az alábbi adatok megadása: név, cím, cég esetén adószám.

Az előleg foglalónak minősül, tehát lemondás esetén vissza nem jár.

A teljes szállásdíjat az érkezést megelőző 7. napig kell megfizetni.

Minden általunk kiállított számlát egy díjbekérő előz meg. A díjbekérő megfizetése után állítjuk ki a számlát, amit e-mailben elküldünk a megrendelő részére. Az általunk kiállított számla digitálisan aláírt és hitelesített elektronikus számla.

A megfizetendő összegek kiegyenlítésére csak banki átutalással van lehetőség.

A foglalás menete

 • Zároljuk a szobát a kiválasztott időpontra.
 • E-mailben elküldjük a foglalással kapcsolatos tudnivalókat és a fizetendő előleg összegéről szóló díjbekérőt. A díjbekérőn szereplő összeg befizetésére 2 nap áll rendelkezésre. Ha ezen idő alatt nem érkezik meg a díjbekérőn szereplő előleg összege bankszámlánkra, a foglalást töröljük.
 • A díjbekérőn szereplő összeg bankszámlánkra való érkezéséről e-mailben értesítünk, továbbá kiállítjuk a befizetés igazolásáról szóló számlát.
 • A fennmaradó összegről egy újabb díjbekérőt állítunk ki, amit az érkezést megelőző 7. napig kell megfizetnie. Ha ezen idő alatt nem érkezik meg a díjbekérőn szereplő összege bankszámlánkra, a foglalást töröljük.
 • Amint beérkezik bankszámlánkra a fennmaradó összeg, e-mailben értesítünk, továbbá kiállítjuk a befizetés igazolásáról szóló számlát. A foglalás ezt követően válik garantálttá.

Lehetőség van már a foglaláskor egy összegben kifizetni a teljes szállásdíjat. Az egy összegben megfizetett teljes szállásdíj is tartalmazza a 30%-os foglalási díjat.

Ha az érkezésig kevesebb mint 9 nap van hátra, csak egy összegben történhet a foglalás díjának megfizetése. A kiállított díjbekérőn szereplő összeg megfizetésére 2 nap áll rendelkezésre, kivéve ha annál kevesebb idő van hátra az érkezésig, mert akkor a szállás elfoglalásáig kell megfizetni azt.

Lemondási feltételek

 • Ha az érkezésig kevesebb mint 7 nap van hátra, vagy a vendég a szállásadónak nem felróható okok miatt korábban távozik, a megfizetett teljes díj kötbérnek minősül.
 • Ha az érkezésig több mint 7 nap van hátra, a megfizetett előleg kötbérnek minősül. Az ezen felül megfizetett szállásdíj visszautalásra kerül az ügyfél által megadott bankszámlaszámra 2 napon belül.

Módosítási feltételek

 • Ha az érkezésig kevesebb mint 7 nap van hátra, a foglalás csak abban az esetben módosítható, ha legalább egy ott töltött éjszaka időpontja változatlan marad, és az ott töltött éjszakák száma nem csökken. Az esetleges módosítási igény (korábbi érkezés, későbbi távozás) csak akkor lehetséges, ha az más foglalásokkal nem ütközik.
 • Ha az érkezésig több mint 7 nap van hátra, a foglalás egyszer módosítható (akár a foglalt napok számának csökkentésével is), viszont a módosított foglalás után fizetendő díj nem lehet kevesebb mint a már megfizetett előleg.

Vendégek számának módosítása

Ha az érkezők létszámában változás történik a foglalásban megadotthoz képest (többen vagy kevesebben jönnétek), kérjük mielőbb jelezzétek írásban. Ha a létszámváltozás befolyásolja az árat, a teendőkről tájékoztatást küldünk.

 • Ha a szállásdíj csökken a korábbi díjhoz képest, a végszámla ennek megfelelően módosul. Amennyiben már a teljes szállásdíj kifizetésre került, a különbözet a szállás elhagyása utáni 2. napig kerül visszautalásra a megadott számlaszámra.
 • Ha a szállásdíj növekszik a korábbi díjhoz képest, a végszámla ennek megfelelően módosul. Amennyiben már a teljes szállásdíj kifizetésre került, a különbözetről díjbekérőt állítunk ki. A kiállított díjbekérőn szereplő összeg megfizetésére 2 nap áll rendelkezésére, kivéve ha ennél kevesebb idő van hátra az érkezésig, mert akkor a szállás elfoglalásáig kell megfizetnie azt. A foglalás módosítása akkor válik garantálttá, amint a díjbekérőn szereplő összeg megérkezik bankszámlánkra.

Egyéb

Ha a Vendég - a Szállásadónak felróható okok miatt - az érkezés napján nem tudja birtokba venni a Vendégházat, vagy azt a távozási nap előtt kénytelen elhagyni, a Szállásadó a Vendéget kompenzálja. A kompenzálás történhet hasonló időtartamú és értékű szállásadással, vagy a Vendég által már megfizetett költségek teljes vagy időarányos visszafizetésével.

Fontos

A Vendég foglalásával (előleg befizetésével) elismeri, hogy az alábbi foglalási, módosítási és lemondási feltételeket megismerte, és azokat elfogadja.